Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δελτιο τύπου Δημος Μετσοβου

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 27/11/2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του συναδέλφου δημοτικού συμβούλου κ. Ζαρκάδη η Δημοτική Αρχή Μετσόβου δηλώνει τα εξής:
Αναγνωρίζουμε στον κ. Ζαρκάδη το θάρρος της γνώμης καθώς και την αποφασιστικότητά του στην εγκατάλειψη του αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Μετσόβου, από τη θέση που κατείχε. Ωστόσο η Δημοτική Αρχή του Μετσόβου, από την έναρξη της θητείας της μέχρι τώρα, απέδειξε την χρησιμότητά της στηριζόμενη στις ικανότητες, την πίστη και τη θέληση για δουλειά των ανθρώπων που πριν δύο χρόνια εξέλεξαν οι συμπολίτες μας και μας όρισαν διαχειριστές ενός διευρυμένου και συνεχώς αναπτυσσόμενου δήμου. Σε ένα χρόνο ακολουθώντας την εκλογική διαδικασία, ο καθένας μας θα κριθεί για τις πράξεις και τις ευθύνες που ανέλαβε ή που δεν ανέλαβε, για το ρόλο που έπαιξε στις εξελίξεις του τόπου ή για το παρασκήνιο στο οποίο διέπρεψε.
Ο ανεξάρτητος πλέον, κ. Ζαρκάδης, από τη θέση του Αντιδημάρχου, είχε τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις ικανότητές του και τα οράματά του στηρίζοντας το έργο της δημοτικής αρχής, κάτι που δεν έκανε. Οι όποιες ανυπόστατες κατηγορίες, οι εκβιασμοί και ο ανελέητος διωγμός και οι ύβρεις εναντίον ικανών στελεχών της τοπικής κοινωνίας δε μας πτοούν, αντίθετα χαλυβδώνουν τη θέλησή μας και ενισχύουν την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων του Μετσόβου. Όσοι χυδαιολογούν και σπέρνουν ανυπόστατες κατηγορίες πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, ελπίζοντας ότι κάπου θα κολλήσει αυτή η λάσπη, ματαιοπονούν. Όσοι το προσπάθησαν βρίσκονται αυτοί οι ίδιοι σήμερα κάτω από τη λάσπη.
Ο απλός και σκληρά φορολογούμενος δημότης του Μετσόβου και της ευρύτερης περιοχής θέλει αλλαγές προς το καλύτερο, άμεσα και με τρόπο που να του υποδηλώνουν ότι το αύριο θα είναι λιγότερο επαχθές από το σήμερα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η Δημοτική Αρχή με συνοδοιπόρους όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν πραγματικά. Στις χαλεπές εποχές που ζούμε, το ζητούμενο είναι η αλληλεγγύη και η πραγματοποίηση στόχων που αναβαθμίζουν το κοινό καλό και σε δεύτερη μοίρα η επίτευξη των προσωπικών στόχων και η ανάδειξη ενός υπέρμετρου εγώ.



Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου