Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Άρχισαν σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Μετσόβου οι αγώνες του Πανελληνίου Ανοικτού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Οι αγώνες Παμπαίδων-Παγκορασίδων- Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων που ολοκληρώνονται αύριο διοργανώνονται από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α – Τ.Ε.Β. ΕΛΛΑΔΑΣ και το Δήμο Μετσόβου και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω και της μεγάλης συμμετοχής και κορυφαίων αθλητών.
Σε χαιρετισμό που απύθηνε με την έναρξη των αγώνων ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Νίκος Τσομπίκος τόνισε :


«Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στο Μέτσοβο το Πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες της Ελληνικής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ευχόμενος καλή διαμονή στην πόλη μας και καλή επιτυχία στους προσωπικούς τους στόχους.
Είναι γνωστό πως ο πρωταθλητισμός, οι διακρίσεις, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί κόπους δεκάδων χιλιάδων ωρών σε προπονήσεις και μετακινήσεις, θυσίες δικές σας και των γονιών σας, χρόνο και χρήμα. Γι’ αυτό η παρουσία σας σήμερα εδώ και η συμμετοχή σας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δεν είναι τυχαία και ευκαιριακή. Είναι αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης προσπάθειας, ενθουσιασμού και φιλοδοξίας. Είναι αποτέλεσμα του γνήσιου αθλητικού πνεύματος που έχετε μέσα σας. Σε μια χαλεπή περίοδο για την χώρα μας και τον ελληνικό αθλητισμό, εσείς αποτελείτε το φωτοβόλο μήνυμα που ζητά η Ελλάδα για να ξεπεράσει την κρίση.
Ο Δήμος Μετσόβου με την ανάληψη αυτής της σημαντικής διοργάνωσης αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό, ενισχύει την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ενασχόληση με τον αθλητισμό να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.
Από το φιλόξενο Μέτσοβο, θέλω να χαιρετίσω και τους γονείς σας, τους προπονητές και τους αθλητικούς παράγοντες, που συμμερίζονται την αγωνία και τις προσπάθειες σας. Ως Δήμαρχος Μετσόβου, και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και όλες και καλή διαμονή στο όμορφο και φιλόξενο Μέτσοβο».


Αναρτήθηκε από epirus corner


Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου