Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία παρουσία Στυλιανίδη

Η αντιπυρική προστασία, στην Ήπειρο ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί υπό τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο περιθώριο των εργασιών του τακτικού, Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο να εξειδικεύσει τις κεντρικές οδηγίες που έδωσε ο Πρωθυπουργός προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και τους επικεφαλείς των Σωμάτων Ασφαλείας, σχετικά με την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε το καλοκαίρι, ως μία εξαιρετικά κρίσμη περίοδος για την Ελλάδα ,γιατί είναι μία ευκαιρία να δείξει ένα πρόσωπο, σύγχρονου και άρτια οργανωμένου κράτους. Μάλιστα τόνισε, ότι η συνεργασία ,ο συντονισμός των συναρμόδιων υπηρεσιών, η αποτελεσματικότητα, δημιουργούν προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, διότι προσδοκούνται έσοδα από τον Τουρισμό.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Δήμαρχοι, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και εκπρόσωποι των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή aftodioikisi.gr

Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου