Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Όλες οι δυνατότητες στα χέρια σου, ακόμα πιο οικονομικά μόνο από την hellasonline

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2013– Η hellas online,με πελατοκεντρικό προσανατολισμό στοχεύει στο να παρέχει έμπρακτα παραδείγματα οικονομίας στην καθημερινότητα κάθε συνδρομητή δίνοντας του περισσότερες δυνατότητες σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Οι συνδρομητές της hellas online μπορούν πλέον να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του προγράμματος τους με τρόπο που τους εξυπηρετεί και διευκολύνει την καθημερινότητά τους όχι μόνο για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, αλλά και την ψυχαγωγία τους και τις καθημερινές τους συνήθειες. Πιο συγκεκριμένα:

Νέα προγράμματα holdouble-play ευέλικτα
Με το λανσάρισμα των νέων ευέλικτων προγραμμάτων μας, στόχος της hellasonline είναι να καλλιεργήσει κλίμα εμπιστοσύνης και ξενοιασιάς με τους πελάτες μιας και για πρώτη φορά στην αγορά της σταθερής, οι συνδρομητές μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση τους και συνάμα να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες τους. Ο συνδρομητής πλέον έχει στη διάθεσή του χρόνο ομιλίας προς αστικά, υπεραστικά και κινητά που τον χρησιμοποιεί όπως εκείνος επιθυμεί, ενώ παράλληλα απολαμβάνει και έως 24mbpsinternet. Επιπρόσθετα, ο συνδρομητής έχει πάντα τον έλεγχο αφού ενημερώνεται με δωρεάν SMS όταν φτάνει στο 80% του προγράμματος του.

holvideoclub
Η διασκέδαση στο σπίτι έχει πλέον αμέτρητες επιλογές και είναι πιο διασκεδαστική από ποτέ. Oλες οι επιτυχίες του παγκόσμιου boxoffice, η μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών προγραμμάτων, αλλά και περισσότερα από 30 δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια είναι διαθέσιμα, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, οι πρωτοποριακές διαδραστικές εφαρμογές (holapps) μετατρέπουν την τηλεόραση σε έναν κόσμο γεμάτο νέες δυνατότητες. Το holvideoclub διαθέτει πλέον περισσότερες από 3.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων οι περισσότερες διατίθενται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Και όλα αυτά, μόνο με 8€/ μήνα και δώρο τους 3 πρώτους μήνες.

3play προσφορές
Όλα σε ένα πακέτο από τον ίδιο πάροχο και μάλιστα ακόμα πιο οικονομικά. Ψυχαγωγία με holvideoclub σε συνδυασμό με holdouble-play GR για απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία και Internet έως 24 mbps μόνο με 24€/μήνα.

Συνδυαστικές προσφορές hol - Vodafone
Συνδυάζοντας hellas online και Vodafone οι συνδρομητές βγαίνουν διπλά κερδισμένοι. Όχι μόνο γιατί καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες αλλά και γιατί έχουν κάθε μήνα έως 5€ επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό του σταθερού τους και 10% επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό του κινητού τους.

Πρόγραμμα προνομίων holforyou
Η hellas online εξασφαλίζει καθημερινά για τους συνδρομητές της αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές της μέσω συνεργασιών με εταιρίες όπως Procter&Gamble, Domino’s, Odeon, Hewlett-Packard, Auteco και άλλες.

myhol
Ηλεκτρονική διαχείριση του λογαριασμού, οποιαδήποτε ώρα και από όπου κι αν βρίσκεται ο συνδρομητής, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

οnline προσφορές
Ποτέ η επιλογή προγράμματος δεν ήταν πιο εύκολη και συμφέρουσα. Κάνοντας online αίτηση στο πρόγραμμα της επιλογής του, ο συνδρομητής κερδίζει χρόνο και επωφελείται από αποκλειστικές online προσφορές για προγράμματα double-play από μόνο 16€/μήνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις υπηρεσίες της hellas online, επισκεφθείτε το www.hol.gr, καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.


Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου