Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Διεθνής Εκδήλωση για Επιχειρηματικές Συνεργασίες στην Ολλανδία


Η διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων MariMatch 2013 αποτελεί μία πρωτοβουλία του Enterprise Europe Network και διοργανώνεται στο Ρότερνταμ στις 6 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μεγάλης διεθνούς έκθεσης EUROPORT 2013, η οποία διεξάγεται στις 5-8 Νοεμβρίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν το δίκτυο συνεργατών τους και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο. Οι κύριοι θεματικοί τομείς της εκδήλωσης αφορούν στη Ναυπηγική Βιομηχανία, τον Μηχανικό Εξοπλισμό και τη Θαλάσσια Τεχνολογία.

Οι συμμετέχοντες στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά, να ενημερωθούν για αντίστοιχους φορείς και επιχειρήσεις, να συζητήσουν δυνητικές συνεργασίες και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα εξαιρετικά ευρύ δίκτυο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής (http://www.b2match.eu/marimatch2013) και να υποβάλλουν το προφίλ τους, έως τις 25 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, έως τις 31 Οκτωβρίου, θα ενημερωθούν για το προσωπικό τους πρόγραμμα συναντήσεων. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Christina Pascual, τηλ.: 210 7273920, e-mail: cpascual@ekt.gr).
Σχετικοί Σύνδεσμοι:
MariMatch 2013 - Επιχειρηματικές Συναντήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου