Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι εκλέγονται στις Δ.Ο. της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων



Συντάκτης/τρια: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


Ομαλά κύλησε η διαδικασία


Γ. Παπαθανασίου (Πρόεδρος ΝΟΔΕ): Η παράταξη έχει έναν ισχυρό πυρήνα…


• Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, τουλάχιστον σε επίπεδο διαδικασίας, κύλησαν το Σάββατο οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων για τις τοπικές Δημοτικές Οργανώσεις.
Κάλπες στήθηκαν στις Οργανώσεις και των οκτώ Δήμων του Νομού, με την προσέλευση μελών του κόμματος να κρίνεται ικανοποιητική. Στο Δήμο Ιωαννιτών προσήλθαν και ψήφισαν περισσότερα από 400 μέλη της Ν.Δ. (φωτό), ενώ σε Δήμους όπως αυτός της Ζίτσας και του Πωγωνίου οι εκλογείς ξεπέρασαν τους 160!
Ποιοι εκλέγονται
Οι νέοι πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων, οι οποίοι εξελέγησαν το Σάββατο είναι οι εξής: Στο Δήμο Ιωαννιτών ο Βασίλης Αϊβατίδης, στο Δήμο Ζίτσας η Γιάννα Γεωργούλη, στο Δήμο Πωγωνίου ο Κώστας Μυριούνης, στο Δήμο Μετσόβου ο Στέργιος Ταλάρης, στο Δήμο Δωδώνης ο Κώστας Λιόλιος, στο Δήμο Βορ. Τζουμέρκων ο Γιώργος Μπίκας, στο Δήμο Ζαγορίου ο Κώστας Ζιάβρας και στο Δήμο Κόνιτσας ο Ζώης Πανταζής.
O Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Μιλώντας σχετικά στον «Π.Λ.», ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθανασίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή στις εκλογές, τονίζοντας πως «η προσέλευση του κόσμου δείχνει ότι η Ν.Δ. έχει έναν ισχυρό πυρήνα, που παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν και τα σκληρά μέτρα που λαμβάνονται σε κυβερνητικό επίπεδο, είναι προσηλωμένοι στις αρχές και τις επιλογές της παράταξής μας».
Οι εσωκομματικές διαδικασίες για τη Ν.Δ. συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή, 24 Νοεμβρίου με την εκλογή αντιπροσώπων για τους τομείς της ΝΟΔΕ.
Ο Στ. Καλογιάννης
Δήλωση με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο έκανε και ο Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος συνεχάρη τους υποψηφίους οι οποίοι μετείχαν στην διαδικασία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.


- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου