Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Όλη η αλήθεια για το περιστατικό του Μετσόβου με τους Εφοριακούς . N.Tσομπίκος. Δεν ζητήσαμε ποτέ φορολογική ασυλία..




Διέψευσε ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Νίκος Τσομπίκος μιλώντας στο firmani.gr ,όχι το περιστατικό , αλλά την υπερβολή και τις σάλτσες που το συνόδευσαν , για τον έλεγχο σε κατάστημα της περιοχής του και όσα ακολούθησαν μεταξύ του καταστηματάρχη και των ανδρών της εφορίας. Το δημοσίευμα και μάλιστα από έγκριτη εφημερίδα , συνοδεύτηκε από ψευδείς ειδήσεις, από υπερβολές και μάλιστα χωρίς να διασταυρωθεί από την άλλη πλευρά, μας λέει εμφανώς ενοχλημένος ο Δήμαρχος , εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση εναντίον όσων υποστήριξαν ότι το Μέτσοβο ζούσε φορολογική ασυλία..
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ .
Ο Δήμαρχος μίλησε τόσο με τον καταστηματάρχη όσο και με την Αστυνομία του Μετσόβου για να σχηματίσει άποψη για το περιστατικό που έλαβε χώρα σε γυράδικο του Μετσόβου, όταν κλιμάκιο της Εφορίας μπήκε στο κατάστημα για φορολογικό έλεγχο.Σύμφωνα με τον κ. Τσομπίκο πρόκειται για γυράδικο και όχι για νυχτερινό κέντρο και η φασαρία έγινε από τους ιδιοκτήτες και όχι από μπράβους όπως γράφτηκε από την εφημερίδα. Επίσης υποστήριξε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας , υπήρξαν προπηλακισμοί , όχι όμως ξυλοδαρμός και τραυματίας που δήθεν μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Να σημειωθεί μάλιστα ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έγιναν μηνύσεις , αλλά ούτε και προσαγωγές.
ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ.
Ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Νίκος Τσομπίκος χαρακτήρισε ατυχές το περιστατικό , χαρακτήρισε όμως ιδιαιτέρως ατυχείς τις δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη , ο οποίος διεμήνυσε ότι τελειώνει πια η φορολογική ασυλία για το Μέτσοβο.
‘’Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ και ούτε έχουμε φορολογική ασυλία ‘’ δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο κ. Τσομπίκος και πετώντας το μπαλάκι είπε ότι αν κάποιοι έδειχναν φορολογική ασυλία αυτοί πρέπει να απολογηθούν…





ΠΗΓΗ firmani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου