Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τυπου γραφείο Δημάρχου Μετσοβου

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 18/2/2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δημοτική Αρχή Μετσόβου έκπληκτη παρακολουθεί τον καταιγισμό των ψευδών, που ασύστολα και ξεδιάντροπα ο κ. Ευθυμίου, ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, διαδίδει στην τοπική κοινωνία και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Ο προϋπολογισμός του Δήμου Μετσόβου ψηφίστηκε, αν δεν ενθυμείται, στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου 2014 και θα υλοποιηθεί από το Υπ. Εσωτερικών & Οικονομικών μέσω του κόμβου της Διαλειτουργικότητας.
Οι αλλαγές στον τρόπο εφαρμογής και πραγματοποίησης του προϋπολογισμού είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητές από τον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης που βρίσκει την ευκαιρία να κάνει θόρυβο, σπέρνοντας ανέμους για να θερίσει θύελλες. Θύελλες που σε τρεις μήνες θα διαλύσουν την παράταξη που ηγείται και θα τη σκορπίσουν στον ορίζοντα του Μετσόβου.
Η Δημοτική Αρχή δεν πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, τουναντίον δυναμώνει και αντρειεύει απεργαζόμενη νέα οράματα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη του Δήμου Μετσόβου ως κορυφαία εναλλακτική πρόταση ορεινού τουριστικού προορισμού.
Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Δημοτικής Αρχής δεν είναι παρά και αντίπαλοι της προόδου και της ανάπτυξης του Δήμου Μετσόβου, που θα βρουν στο δρόμο τους όλους εμάς που αγωνιζόμαστε άδολα και ακομμάτιστα για ένα Μέτσοβο αντάξιο της φήμης των προγόνων του και Εθνικών Ευεργετών της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου