Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Ν.Δ. για την Ήπειρο ο Γ. Παπαθανασίου




Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την Ήπειρο ορίστηκε απο τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθανασίου. Πρόκειται για μια πολύ τιμητική θέση, όπως τόνισε και ο ίδιος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 90,1 σήμερα το πρωί και στη Βίλιαν Στασινού.
Υπογράμμισε, οτι ο φόρτος εργασίας θα είναι ιδιαίιτερα μεγάλος αυτό το διάστημα, ειδικά απο τη στιγμή που έρχονται εκλογές σε τρία μέτωπα (Δήμοι, Περιφέρειες, Ευρωεκλογές). "Με την καλή συνεργασία η Ν.Δ. θα τα βγάλουμε πέρα. Η Ν.Δ. Έχει μάθει στα δύσκολα εδώ και χρόνια, ενώ διαθέτει τον πιο αξιόπιστο κομματικό μηχανισμό" σημείωσε.



Να σηκώσουν μανίκια...

Παράλληλα, κάλεσε τους υποψηφίους να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν, μιας και χρειάζονται πράξεις. "Είμαστε σε μια εποχή με ρευστό οικονομικό- κυρίως- τοπίο. Πολιτικά μπορεί να αρχίζει να σταθεροποιείται κάπως η κατάσταση, όμως οι έκτακτες συνθήκες θέλουν έκτακτες αποφάσεις και οι καιροί απαιτούν απ΄όλους να σηκώσουν τα μανίκια".

Ερωτηθείς για το εάν θεωρεί αντάρτικα ορισμένα φαινόμενα υποψηφιοτήτων σε Δήμους ή Περιφέρειες απο το χώρο της Ν.Δ. (συγκεκριμένα ρωτήθηκε για την περίπτωση των Ιωαννίνων με την παράλληλα υποψηφιότητα Νίκου Γκόντα, Παντελή Κολόκα και Άρη Μπαρτζώκα) επεσήμανε πως απο τη στιγμή που η Ν.Δ. δεν έχει δώσει χρίσματα, δεν αποτελεί πρόβλημα η παράλληλη παρουσία. "Δεν το βλέπουμε ως αντάρτικα" σημείωσε.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε οτι θα υπάρξει πολιτική αστάθεια, κάτι που ο τόπος δεν χρειάζεται, ενώ έκλεισε λέγοντας πως "η Κυβέρνηση είναι αυτή που έσωσε τη χώρα και είναι αυτή που θα την ανεβάσει εκ νέου".

Πηγή vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου