Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Διεθνής Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα του Περιβάλλοντος στην Κωνσταντινούπολη




Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα του Περιβάλλοντος διοργανώνει το Enterprise Europe Network στις 14 Ιουνίου 2014 στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Το Forum επιχειρηματικών συναντήσεων θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης Διεθνούς Έκθεσης "Recycling, Environmental Technologies & Waste Management (REW) Istanbul 2014", η οποία θα πραγματοποιηθεί 12-14 Ιουνίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε μικρομεσαίες, κυρίως, επιχειρήσεις, καθώς και σε ερευνητές που αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο ή ενδιαφέρονται να προωθήσουν εευνητικά αποτελέσματα που βρίσκονται ήδη σε στάδιο αξιοποίησης. Οι τομείς που καλύπτει το Forum είναι: Ανακύκλωση, Περιβαλλοντικές τεχνολογίες, Διαχείριση αποβλήτων και Διαχείριση υδάτων.

Μέσω στοχευμένων διμερών συναντήσεων, οι συμμετέχοντες στο Forum θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο των ανοικτών προσκλήσεων του προγράμματος Ορίζοντας 2020.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής (ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα) και να υποβάλλουν το προφίλ τους έως τις 6 Ιουνίου 2014. Tα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων την ημέρα της εκδήλωσης.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 7273954, e-mail: schris@ekt.gr).

Ilovemetsovo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου