Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης για το non paper του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την έκθεση του ΟΟΣΑ για την ενίσχυση του ανταγωνισμού




Από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με κατάπληξη βλέπουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έφθασε στο σημείο να υιοθετήσει ακόμη και φαντασιοπληξίες που κυκλοφορούν σε περιθωριακές ιστοσελίδες, σε σχέση με τη μελέτη του ΟΟΣΑ για τον ανταγωνισμό.
Τα δήθεν αμείλικτα ερωτήματα που έθεσε χθες το βράδυ (με «non paper») το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη απαντηθεί!
Παραπέμπουμε τους συντάκτες του στο Δελτίο Τύπου του υπουργείου της 23ης Αυγούστου 2012, με το οποίο ανακοινώσαμε ότι συντονιστής για τα θέματα Άρσης Ρυθμιστικών Εμποδίων τοποθετήθηκε ο κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Επιχειρηματίας -τ. Γ.Γ. Εμπορίου, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του αμισθί, όπως και όλοι οι συντονιστές στον τομέα ευθύνης του υπουργείου Ανάπτυξης – Ανταγωνιστικότητας. Οι εμπειρογνώμονες και τα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της μελέτης του ΟΟΣΑ, υπό τον συντονισμό επιτροπής υψηλού επιπέδου στην οποία συμμετείχαν δέκα γενικοί γραμματείς υπουργείων, αναγράφονται ένας προς έναν στις σελίδες 4-7 της μελέτης, η οποία έχει επίσης δημοσιοποιηθεί.
Μέχρι πρόσφατα ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούσαν την ύπαρξη της έκθεσης του ΟΟΣΑ (την οποία παρουσίασε στην Αθήνα ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού κ. Α. Γκουρία) και κατέθεταν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή.
Τώρα, αφού πείστηκαν για την ύπαρξή της, οι θεωρίες συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ περνούν πλέον σε νέο επίπεδο. Παραβιάζουν ανοιχτές θύρες θέτοντας ερωτήματα που έχουν ήδη απαντηθεί, με απαντήσεις που μπορεί να δει και να καταλάβει κάθε άνθρωπος με κοινή λογική.
Συνιστούμε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τους εμπνευστές του «non paper». Εκτός αν η διολίσθηση προς τα όρια του κωμικού αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου