Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σήμα Ποιότητας Μεσογειακής Διατροφής για εστιατόρια

Σήμα Ποιότητας Μεσογειακής Διατροφής για εστιατόρια

Το Σήμα Ποιότητας Μεσογειακής Διατροφής "MedDiet" για εστιατόρια θα παρουσιαστεί επίσημα στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Elite City Resort".



Αυτό γνωστοποιεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία διευκρινίζει ότι το εν λόγω σήμα δημιουργήθηκε από το Επιμελητήριο σε συνεργασία με διεθνή επιστημονική ομάδα 13 συνεργατών από 6 μεσογειακές χώρες: την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αίγυπτο, το Λίβανο και την Τυνησία. Το σήμα θα κατοχυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση και φιλοδοξεί να εξαπλωθεί σταδιακά και εκτός της περιοχής της Μεσογείου, με στόχο την ενίσχυση, ενθάρρυνση και υποστήριξη των εστιατορίων για τη διαφύλαξη και προώθηση της αυθεντικής μεσογειακής / μεσσηνιακής διατροφής και την ενίσχυση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος.
Το σήμα, τονίζει το Επιμελητήριο, απευθύνεται σε εστιατόρια «που λειτουργούν καθ’ όλα νόμιμα και έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν προφίλ μεσογειακού εστιατορίου», ενώ σε πρώτη φάση θα διατεθεί δωρεάν σε 40 εστιατόρια.
Ilovemetsovo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου